Voorgerechten
Terrine van eendenlever, varkenspoot, brioche // 32 €
Asperges op zijn Vlaams // 29 €
Carpaccio van rund, truffelvinaigrette, gepocheerd ei, groene asperges, tuinbonen // 27 €
Kroket van handgepelde garnalen, puntpaprika, peterselie // 28 €
Hoofdgerechten
Duif ‘Royal, Clamart, jus met bonenkruid, aardappelkroketten // 48 €
Tarbot, jus van morilles, asperges, knolselderpuree met tuinbonen // 78 €
Kalfsblanquette, lentegroenten, pommes dauphine // 46 €
Steak tartare, salade en verse frieten // 32 € p.p.
Desserts
Dame blanche // 18 €
Parfait van chocolade, geconfijte kumquat // 14 €
Crêpe Normande // 16 €
geflambeerd met Calvados 8 jaar // 32 €
Assortiment kaas // 24 €
Gemarineerde aardbei, appelsien, oranjebloesem // 18 €
Alle prijzen in euro inclusief BTW. Supplementen bij deze gerechten worden apart aangerekend. Gelieve ons aan te spreken als u informatie wenst over allergenen in onze gerechten.