Voorgerechten

  • Terrine van eendenlever, varkenspoot, brioche // 32 €

  • Asperges op zijn Vlaams // 29 €

  • Carpaccio van rund, truffelvinaigrette, gepocheerd ei, groene asperges, tuinbonen // 27 €

  • Kroket van handgepelde garnalen, puntpaprika, peterselie // 28 €


Hoofdgerechten

  • Duif ‘Royal, Clamart, jus met bonenkruid, aardappelkroketten  // 48 €

  • Tarbot, jus van morilles, asperges, knolselderpuree met tuinbonen // 78 €

  • Kalfsblanquette, lentegroenten, pommes dauphine // 46 €

  • Steak tartare, salade en verse frieten // 32 € p.p.


Desserts

  • Dame blanche // 18 €

  • Parfait van chocolade, geconfijte kumquat // 14 €

  • Crêpe Normande // 16 €

    • geflambeerd met Calvados 8 jaar // 32 €

  • Assortiment kaas // 24 €

  • Gemarineerde aardbei, appelsien, oranjebloesem // 18 €

Alle prijzen in euro inclusief BTW. Supplementen bij deze gerechten worden apart aangerekend. Gelieve ons aan te spreken als u informatie wenst over allergenen in onze gerechten.